Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.
Ingrediente Friptura de ied
- cateva bucati carne de ied
- 1 pahar de vin alb sec
- ulei de masline
- 1 morcov
- 1 rosie
- 1/2 lamaie
- cimbru
- rozmarin
- boia
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 fire de usturoi verde
- piper boabe
Preparare Friptura de ied
- Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
- Se aseaza intr-o tava inalta
- Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
- Se pun condimentele
- Se adauga uleiul si vinul
- Se acopera si se da la cuptor
- Se lasa aproxamativ 2 ore
Fripturi
Piure de morcov, pastarnac si usturoi- DIVERSIFICARE
Un piure de morcov, pastarnac si usturoi pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.
Piure morcov, fenicul, mazare – DIVERSIFICARE
Un piure de morcov, fenicul, mazare pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.
Supa de legume cu pui – DIVERSIFICARE
O supa de legume si pui pentru bebelusul tau. Este recomandat sa folositi pui crescuti in ograda si legume eco.
Alege produse romanesti – produse nealimentare
Sustinem economia Romaniei. Alegem produse fabricate in Romania. O lista cu produse romanesti si firmele care le produc.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · friptura · Friptura de ied · friptura reteta · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete de Paste · retete delicioase · retete la cuptor · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight