apr. 2, 2017
5698 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

piure morcov, pastarnac, usturoi

Piure de morcov, pastarnac si usturoi- DIVERSIFICARE

Catalinamai 7, 20201 min read
Un piure de morcov, pastarnac si usturoi pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.
Piure morcov, fenicul, mazare 2

Piure morcov, fenicul, mazare – DIVERSIFICARE

Catalinamai 5, 20201 min read
Un piure de morcov, fenicul, mazare pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.
supa de legume cu pui

Supa de legume cu pui – DIVERSIFICARE

Catalinamai 5, 20201 min read
O supa de legume si pui pentru bebelusul tau. Este recomandat sa folositi pui crescuti in ograda si legume eco.
Alege produse romanesti

Alege produse romanesti – produse nealimentare

Catalinaapr. 29, 20202 min read
Sustinem economia Romaniei. Alegem produse fabricate in Romania. O lista cu produse romanesti si firmele care le produc.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu