My Travel blog HolidayAndTrips.com
mai 7, 2020
236 Views

Piure de morcov, pastarnac si usturoi- DIVERSIFICARE

Written by

Un piure de morcov, pastarnac si usturoi pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.

My Travel blog HolidayAndTrips.com

Important: Consulta intotdeauna pediatrul copilului legat de procesul de diversificare cat si de introducerea alimentelor noi.

  • Pentru luna a 6 a
  • Pentru urmatoarele luni se pot pasa legumele cu furculita

Ingrediente:

  • 1/2 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cubulet de unt
  • 4 linguri de lapte gras de vaca / capra

Preparare:

  • Se pun legumele la abur aproximativ 20 de minute (pana sunt moi)
  • Se pun legumele in blender
  • Se adauga untul
  • Se adauga laptele
  • Se blenduiesc legumele
  • Daca mai este nevoie se mai adauga cateva linguri din apa care s-a lasat de la legume pentru a obtine consistenta dorita.
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *