Un piure de morcov, pastarnac si usturoi pentru inceputul diversificarii bebelusului. Legumele sunt preparate la abur pentru a-si mentine nutrientii.
Important: Consulta intotdeauna pediatrul copilului legat de procesul de diversificare cat si de introducerea alimentelor noi.
- Pentru luna a 6 a
- Pentru urmatoarele luni se pot pasa legumele cu furculita
Ingrediente:
- 1/2 morcov
- 1/2 pastarnac
- 1 catel de usturoi
- 1 cubulet de unt
- 4 linguri de lapte gras de vaca / capra
Preparare:
- Se pun legumele la abur aproximativ 20 de minute (pana sunt moi)
- Se pun legumele in blender
- Se adauga untul
- Se adauga laptele
- Se blenduiesc legumele
- Daca mai este nevoie se mai adauga cateva linguri din apa care s-a lasat de la legume pentru a obtine consistenta dorita.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · manacare · mancare sanatoasa · nutritie · piure bebe · piure legume · Piure morcov · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · retete · retete bebelusi · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete diversificare · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · tasty recipes · weekend delight