Maioneza de usturoi cu lapte – Aceasta este o reteta potrivita pentru cartofi prajiti si fripturi. Maioneza de lapte are un gust fin si delicios.
Necesar:
- un mixer mic (eu am unul de la Braun. V-am pus si o poza ca sa stiti despre ce mixer e vorba si ce cutit are)

Ingrediente Maioneza de usturoi cu lapte
Preparare Maioneza de usturoi cu lapte
- Catei de usturoi se pun in mixer cu sarea si se zdrobesc
- Dupa ce usturoiul este zdrobit complet
- Se adauga laptele
- Se mixeaza iar
- Uleiul se pune putin cate putin mixand intre reprizele de pus ulei
- Se pune ulei pana cand spuma de lapte incepe sa se ingroase (initial face bule si apoi devine cremoasa)
- Se adauga jumatate din zeama de lamaie si apoi se mixeaza iar. La acest pas spuma va deveni ca o smantana groasa si vascoasa. Daca nu s-a ingrosat si nu a devenit ca o maioneza trebuie sa adaugati zeama de lamaie, putin cate putin, pana capata consistenta vascoasa a unei maioneze si devine lucioasa.
sosuri si salate delicioase
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · Maioneza de usturoi · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete cu usturoi · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · spuma de usturoi · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Salate si sosuri