Cheesecake cu ciocolata – o reteta delicioasa cu crema de branza fina, cacao si ciocolata.
Ingrediente Cheesecake cu ciocolata
- 150 g biscuiti graham cu cacao
- 0.25 g unt
- putin lapte
- coaja rasa de la o jumatate de lamaie
- coaja rasa de la jumatate de portocala
- 1 cutie 200 g de crema de branza fina
- (recomand Philadelphia)
- 2 oua
- 150 g zahar pudra
- 1 pastaie de vanilie (seminte)
- 0.75 g smantana
- 1 ciocolata
Preparare Cheesecake cu ciocolata
- Biscuitii se macina
- Se topeste untul, se adauga peste biscuiti macinati pana ce acestia se transforma intr-un amestec lipicios (daca este nevoie adaugati putin lapte caldut)
- Se aseaza amestecul de biscuiti pe fundul unei forme de tort (cu fund detasabil). Se uniformizeaza cu o lingura
- Se pune la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Se lasa apoi sa se raceasca.
- Se taie pastaia de vanilie pe mijloc si se scot semintele cu ajutorul unui cutit
- Intr-un bol se amesteca: semintele de vanilie, crema de branza, ouale, zaharul si coaja rasa de lamaie si portocala
- Dupa ce s-au amestecat ingredientele se adauga si smantana
- Se amesteca pana devine o crema fina
- Se adauga peste amestecul de biscuiti.
- Se aseaza la cuptor pentru 25 de minute
- Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca pe aragaz cel putin jumatate de ora. Dupa ce s-a racit se aseaza in frigider pentru minim 6 ore
- Se decoreaza ciocolata rasa
alte retete de desert
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · cheesecake · Cheesecake cu ciocolata · ciocolata calda · crema de branza · deliciu · deliciu de weekend · desert · dessert · diete · featured · mancare sanatoasa · nutritie · prajitura cu crema de branza · prajituri · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete desert · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight