oct. 29, 2017
5753 Views
Comentariile sunt închise pentru Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Written by

Cheesecake cu ciocolata – o reteta delicioasa cu crema de branza fina, cacao si ciocolata.


Ingrediente Cheesecake cu ciocolata

  • 150 g biscuiti graham cu cacao
  • 0.25  g unt
  • putin lapte
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • coaja rasa de la jumatate de portocala
  • 1 cutie 200 g de crema de branza fina
    • (recomand Philadelphia)
  • 2 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 1 pastaie de vanilie (seminte)
  • 0.75 g smantana
  • 1 ciocolata

Preparare Cheesecake cu ciocolata

  1. Biscuitii se macina
  2. Se topeste untul, se adauga peste biscuiti macinati pana ce acestia se transforma intr-un amestec lipicios (daca este nevoie adaugati putin lapte caldut)
  3. Se aseaza amestecul de biscuiti pe fundul unei forme de tort (cu fund detasabil). Se uniformizeaza cu o lingura
  4. Se pune la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Se lasa apoi sa se raceasca.
  5.  Se taie pastaia de vanilie pe mijloc si se scot semintele cu ajutorul unui cutit
  6. Intr-un bol se amesteca: semintele de vanilie, crema de branza, ouale, zaharul si coaja rasa de lamaie si portocala
  7. Dupa ce s-au amestecat ingredientele se adauga si smantana
  8. Se amesteca pana devine o crema fina
  9. Se adauga peste amestecul de biscuiti.
  10. Se aseaza la cuptor pentru 25 de minute
  11. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca pe aragaz cel putin jumatate de ora. Dupa ce s-a racit se aseaza in frigider pentru minim 6 ore
  12. Se decoreaza ciocolata rasa

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu