Ingrediente Tarta cu fructe
- 3 oua
- 1 cutie Mascarpone (250 g)
- 100 g iaurt grecesc
- 150 g faina
- 70 g zahar pentru blat
- 40 g zahar pentru fructe
- 50 g zahar pentru bezea
- 10 g zahar pentru galbenusuri
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1/2 plic praf copt
- 400 g zmeura sau amestec de fructe de padure (pot fi folosite fructe congelate)
Preparare Tarta cu fructe
- Se porneste cuptorul
- Se separa albusurile de galbenusuri
- Cu telul sau mixerul se bat galbenusurile spuma cu zaharul pentru galbenusuri
- Cu telul sau mixerul se bat albusurile pana devin bezea tare. Se incepe cu mixerul pe viteza mica, se adauga zaharul si apoi se mareste viteza pana devine bezea tare.
- Foarte usor se amesteca cele doua spume, se adauga faina in ploaie, plicul de zahar vanilat, zaharul tos si praful de copt
- Se aseaza intr-o forma si se da la cuptor, la foc mic – mediu timp de 7 minute. NU trebuie sa se coaca foarte mult deoarece se mai coace si cu stratul de fructe
- Fructele se amesteca cu mascarpone, iaurtul, zaharul vanilat si zaharul tos
- Se intinde amestecul peste blat si se mai pun cateva fructe intregi ici si colo
- Se da la cuptor 20 min la foc mic
- Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu putin zahar si se serveste
torturi
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · featured · mancare sanatoasa · nutritie · placinta cu fructe · prajitura cu fructe · prajitura deliciu · recenzii alimente · recipes · reteta tarta · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tarta de fructe · tarta de fructe de padure · tasty recipes · weekend delight