nov. 12, 2017
9641 Views
Comentariile sunt închise pentru Piscoturi cu crema de mascarpone

Piscoturi cu crema de mascarpone

Written by

Piscoturi cu crema de mascarpone – O reteta extra rapida pentru a-i impresiona pe cei dragi, de sarbatori.

Ingrediente Piscoturi cu crema de mascarpone:

  • 30 de piscoturi

Crema de mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca batuta din smantana lichida 30%
  • 2 linguri de zahar pudra vanilat
  • vanilie (o lingurita extract sau o lingura de esenta )

Pentru insiropat piscoturile

  • 200 ml lapte
  • 1 lingura de zahar pudra
  • vanilie (o lingurita extract sau o lingura de esenta )

Decor

Preparare Piscoturi cu crema de mascarpone:

  1. Intr-un bol se amesteca mascarpone cu frisca batuta, zaharul si vanilia pana devine o pasta cremoasa si pufoasa
  2. Intr-o farfurie se pune laptele, zaharul si esenta de vanilie
  3. Intr-o alta farfurie se pun fulgii de cocos
  4. 15 din piscoturi se inmoaie foarte rapid in laptele vanilat
  5. Se aseaza crema pe cate un piscot apoi se inmoaie celelalte piscoturi si se pun capac deasupra cremei
  6. Se tavalesc piscoturile cu crema intre ele prin fulgii de cocos…cu atentie sa nu se desfaca
  7. Se aseaza pe farfurie si apoi se stropesc cu ciocolata
  8. Se lasa la frigider 2 ore dar se pot manca si imediat 🙂
Piscoturi cu crema mascarpone (3)
Piscoturi cu crema mascarpone (3)
Piscoturi cu crema mascarpone (3)
Piscoturi cu crema mascarpone (3)

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu