apr. 2, 2017
5687 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Gogosi pufoase dietetice

Gogosi dietetice pufoase la cuptor

Catalinadec. 25, 20141 min read
 Ingrediente Gogosi dietetice 400 g faina 200 ml lapte 1 plic zahar vanilat 2 oua […]
Shaorma de pui facuta in casa

Shaorma de pui facuta in casa

Catalinadec. 25, 20141 min read
Shaorma de pui facuta in casa – pui fript, cartofi prajiti, sumac, sare, piper si o maioneza delicioasa de usturoi.
bomboane de ciocolata

Bomboane de ciocolata

Catalinadec. 25, 20141 min read
Bomboane de ciocolata – facute cu briose sfaramate si invelite in ciocolata.
Mini clatite cu fructe

Miniclatite cu fructe

Catalinadec. 25, 20141 min read
Miniclatite cu fructe – pentru diverse petreceri la care vreti sa serviti clatite
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu