Jan 2, 2017
521 Views

Pateuri cu gem de zmeura

Written by
banner
  • Reteta: traditionala
  • Dificultate: mica

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (eu folosesc Morarita de la Carrefour)
  • 1 borcan de 400 g dulceata de zmeura
  • zahar pudra vanilat

Preparare

  1. Aluatul se lasa sa se decongeleze incet
  2. Dupa ce s-a decongelat se aseaza pe o foaie non aderenta sau pe blat uns cu putin ulei si presarat cu faina
  3. Se taie o foaie cu o latime de 11 cm
  4. Pe pune gem pe jumatate de foaie
  5. Jumatatea libera se impatureste peste gem, ca un rulou
  6. Se taie cu un cutit uns cu ulei din 5 in 5 cm
  7. Se unge o tava cu f putin ulei peste care se aseaza hartie de copt umezita in prealabil
  8. Se aseaza pateurile cu distanta de 1 cm intre ele
  9. Se da tava la cuptor pana se rumenesc usor
  10. Dupa ce s-au facut se aseaza pe platou si se pot pudra cu zahar

Summary
recipe image
Recipe Name
Pateuri cu gem de zmeura
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Article Categories:
Retete Deserturi si Prajituri
banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meniu