My Travel blog HolidayAndTrips.com
ian. 2, 2017
1141 Views

Pateuri cu gem de zmeura

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com
  • Reteta: traditionala
  • Dificultate: mica

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (eu folosesc Morarita de la Carrefour)
  • 1 borcan de 400 g dulceata de zmeura
  • zahar pudra vanilat

Preparare

  1. Aluatul se lasa sa se decongeleze incet
  2. Dupa ce s-a decongelat se aseaza pe o foaie non aderenta sau pe blat uns cu putin ulei si presarat cu faina
  3. Se taie o foaie cu o latime de 11 cm
  4. Pe pune gem pe jumatate de foaie
  5. Jumatatea libera se impatureste peste gem, ca un rulou
  6. Se taie cu un cutit uns cu ulei din 5 in 5 cm
  7. Se unge o tava cu f putin ulei peste care se aseaza hartie de copt umezita in prealabil
  8. Se aseaza pateurile cu distanta de 1 cm intre ele
  9. Se da tava la cuptor pana se rumenesc usor
  10. Dupa ce s-au facut se aseaza pe platou si se pot pudra cu zahar

Summary
recipe image
Recipe Name
Pateuri cu gem de zmeura
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Article Categories:
Deserturi si Prajituri
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *