Bomboane de ciocolata – facute cu briose sfaramate si invelite in ciocolata.
Ingrediente Bomboane de ciocolata
Preparare Bomboane de ciocolata
- Briosele se faramiteaza.
- Se topeste untul si se adauga in briose.
- Se amesteca bine pana devine lipicios.
- Se adauga lapte daca mai este nevoie.
- Se formeaza bilute in jurul unei arahide.
- Se lasa la frigider cel putin 1 ora.
- Se trec apoi se trec prin ciocolata topita.
- Se presara alune sau nuci macinate.
- Se tin la frigider cel putin 2 ore
delicii cu ciocolata
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · bomboane ciocolata · cakes · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · prajitura deliciu · recenzii alimente · recipes · retete bunica · retete casa · retete cu ciocolata · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · retete simple · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Deserturi si Prajituri