Rețete
RecentE
Gogosi pufoase cu dulceata de porumbele
Ingrediente Gogosi pufoase 3 oua5 linguri de zaharun praf de sare300 ml iaurt sau lapte batutcoaja rasa de la jumatate de lamaie2 pliculete zahar vanilat300 g fainaun plic praf de copt Preparare Gogosi pufoase Ouale se bat cu mixerul cu zaharul si un praf de sare.Se adauga iaurtul sau laptele batut, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, faina si plicul de praf de copt.Trebuie sa iasa ca o smantana groasa.Se prajesc…
Prajitura cu crema de vanilie si zmeura
Necesar: o tava de 30 cm / 20 cm Ingrediente Prajitura cu crema de vanilie Blat 6 oua (se bat separate albusurile si galbenusurile)8 linguri faina8 linguri zaharputina esenta de…
Placinta cu mere si pere – aluat cu branza
Ingrediente Placinta cu mere si pere Blat 400 g faina5 linguri zahar100 g unt125 g crema de branza fina1 pliculet zahar vanilatapa minerala Umplutura: 1 kg mere si pere50g zaharputina…
Tort Dobos
Necesar: o forma cu diametrul de 23 cm Ingrediente foi Dobos (7 foi): 10 oua mari10 linguri faina10 linguri zahar pudraesenta vanilie Ingrediente Crema Dobos: 7 oua11 linguri de zahar…