Ciorba de pui cu legume acrita cu bors.
Ingrediente Ciorba de pui si legume
- 2 cepe mari
- 2 morcovi dati pe razatoare
- 4 linguri mazare fiarta
- 3 dovlecei
- 3 cartofi
- 2 ardei capia rosii
- cateva crengute marar/ patrunjel
- cateva bucati de pui
- o telina
- taietei
- o conserva de rosii cubulete
- bors
Preparare Ciorba de pui si legume
- Carnea se fierbe impreuna cu telina toccata cubulete. Se ia spuma in timpul fierberii. dupa ce s-a fiert se strecoara si se pastreaza zeama si bucatile de carne, separate
- Intr-o oala de ciorba se caleste ceapa si morcovul tocate. Se adauga putina sare. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga zeama de la carne.
- Se adauga legumele taiate cubulete: dovlecelul, ardeiul, cartofii
- Cand s-au fiert legumele se adauga mazarea
- Se adauga bucatile de carne
- Se adauga conserva de rosii si zeama din conserva
- Borsul se amesteca intr-un castronel cu cateva linguri de zeama, apoi se adauga in ciorba
- Se pune 1 cuib de taietei
- Se mai lasa sa fiarba 1 min
- Se adauga patrunjel sau marar
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · ciorba acra cu legume · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight