ian. 24, 2015
5353 Views
Comentariile sunt închise pentru Ciorba de pui si legume

Ciorba de pui si legume

Written by

Ciorba de pui cu legume acrita cu bors.

Ingrediente Ciorba de pui si legume

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  •  4 linguri mazare fiarta
  • 3 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 2 ardei capia rosii
  • cateva crengute marar/ patrunjel
  • cateva bucati de pui
  • o telina
  • taietei
  • o conserva de rosii cubulete
  • bors

Preparare Ciorba de pui si legume

  1. Carnea se fierbe impreuna cu telina toccata cubulete. Se ia spuma in timpul fierberii. dupa ce s-a fiert se strecoara si se pastreaza zeama si bucatile de carne, separate
  2. Intr-o oala de ciorba se caleste ceapa si morcovul tocate. Se adauga putina sare. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga zeama de la carne.
  3. Se adauga legumele taiate cubulete: dovlecelul, ardeiul, cartofii
  4. Cand s-au fiert legumele se adauga mazarea
  5. Se adauga bucatile de carne
  6. Se adauga conserva de rosii si zeama din conserva
  7. Borsul se amesteca intr-un castronel cu cateva linguri de zeama, apoi se adauga in ciorba
  8. Se pune 1 cuib de taietei
  9. Se mai lasa sa fiarba 1 min
  10. Se adauga patrunjel sau marar
Article Categories:
Ciorbe / Supe · Pasare

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu