Chiftelute de pui cu dovlecel facute cu foarte putin ulei. Daca esti la dieta sinu vrei sa manaci prajeli dar totusi ti-e pofta de chiftele asta este metoda cea mai buna sa le pregatesti.
Ingrediente Chiftelute
- 300 g carne de pui tocata
- 1 dovlecel mic
- 2 fire de ceapa verde
- 1 ardei capia rosu
- 3 catei de usturoi
- 1 ou
- sare, piper
- patrunjel sau marar
- 25 g faina
Preparare Chiftelute
- Se toaca legumele cubulete cat mai mici. Se poate folosi razatoarea.
- Carnea de pui tocata se amesteca cu legumele cubulete
- Se adauga oul si faina si se amesteca bine
- Patrunjelul sau mararul se toaca marunt si se adauga in amestec
- Se potriveste de sare si piper
- Se modeleaza chiftelele in mana luand compozitie de marimea unui ou
- Tigaia se pune pe foc cu cateva picaturi de ulei. Se lasa la incins si apoi se aseaza chiftele aplatizandu-le in tigaie
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · chiftelute cu dovlecel · chiftelute de pui · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · reteta chiftele · reteta chiftelute · reteta cu dovlecel · reteta cu pui · retete · retete bunica · retete casa · retete cu pui · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight