dec. 1, 2015
9710 Views

Gogosi pufoase (facute cu lingura)

Written by

Gogosi pufoase – gogosi rapide pentru serile cand ti-e pofta de ceva dulce. O dulceata acrisoara este ideala pentru a manca aceste gogosele.

Ingrediente Gogosi pufoase

  • 3 oua
  • 5 linguri de zahargogosele cu lingura
  • praf de sare
  • 300 ml iaurt sau lapte batut
  • coaja rasa de la jumatate de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 300 g faina
  • un plic praf de copt

Preparare Gogosi pufoase

  1. Se pune faina si praful de copt intr-un castron.
  2. Se face o gaura la mijloc si se adauga ouale, zaharul, praful de sare, laptele, iaurtul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat.
  3. Se amesteca pana devine o smantana groasa.
  4. Se prajesc in baie de ulei (se pun cu lingura formand in ulei bilute).
  5. Se scot pe servetele de hartie care absorb grasimea in exces
  6. Se tavalesc  prin zahar pudra cat sunt calde.

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu