mart. 20, 2016
4942 Views
Comentariile sunt închise pentru Branza Brie cu ierburi, la cuptor

Branza Brie cu ierburi, la cuptor

Written by

Branza Brie preparata la cuptor cu ierburi aromatice si cu usturoi.

Ingrediente Branza Brie

  • 1 bagheta feliata, oregano, 3 linguri de ulei de masline
  • 460 g branză Brie
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita maghiran
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline

Preparare Branza Brie

  1. Feliile de baghete se ung cu uleiul de masline, se presara oregano si se pun intr-o tava
  2. Se dau la cuptor pt 7 minute
  3. Se aseaza rola de branza Brie intr-un recipient rezistent (pentru cuptor)
  4. Se infig in branza catei de usturoi…ici colo
  5. Se inteapa ici colo branza cu un cutit
  6. Se pun ierburile in crestaturi
  7. Se da la cuptor la foc mediu aproximativ 15 minute
  8. Se scoate din cuptor si se adauga uleiul de masline
branza_brie4
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu