feb. 27, 2017
3099 Views
Comentariile sunt închise pentru Turte cu ciuperci

Turte cu ciuperci

Written by

Turte cu ciuperci – o reteta simpla de turte in tigaie.


Ingrediente Turte cu ciuperci

SANYO DIGITAL CAMERA
Coca Turte

Aluat:

  • faina 500 g
  • lapte 300 ml
  • 1 ou
  • 3 linguri de ulei
  • 1 plic de drojdie
  • praf de sare

Se pun toate ingedientele in masina de paine si se seteaza programul de coca (framantare si dospire)

Umplutura:

  • 500 g ciuperci
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3 fire marar
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Preparare Turte cu ciuperci

  1. Ceapa se toaca marunt si mararul
  2. Intr-o tigaie se caleste ceapa si mararul, 5 minute, la foc mic
  3. Ciupercile se spala si se taie marunt
  4. Se adauga peste ceapa calita
  5. Se pune capac si se lasa pana se calesc putin si se inmoaie ciupercile
  6. Ser lasa sa se raceasca apoi se pune umplutura intr-o strecuratoare pentru a se scurge uleiul si zeama lasata de ciuperci
  7. După ce a dospit aluatul, se fac bilute de coca cat un ou si se intind cu facaletul, in forme rotunde
  8. Se pune putina umplutura in mijloc si se impatureste foaia peste umplutura.
  9. Se intoarce si se intinde iar cu facaletul fara sa apasam prea tare.
  10. Se pune o tigaie pe foc si se adauga f putin ulei
  11. Se pune turta si se lasa sa se rumeneasca pe o parte apoi se intoarce si se rumeneste si pe cealalta parte
Turte cu ciuperci
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu