dec. 1, 2016
3434 Views
Comentariile sunt închise pentru Tort piscoturi cu crema de iaurt si capsuni

Tort piscoturi cu crema de iaurt si capsuni

Written by

Tort piscoturi – Un tort cu crema de iaurt si capsuni incadrat de piscoturi delicioase

Ingrediente Tort piscoturi

  • 600 g iaurt gras
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 ml frisca batuta
  • 200 g ciocolata alba
  • 700 g capsuni
  • 1 pachet cu piscoturi
  • 20 g gelatina
  • sirop de zahar pentru insiropat piscoturile.

Preparare Tort piscoturi

  1. Capsunile se taie in bucati de 4 (cele pentru ornat se taie feliute)
  2. Se pune gelatina sa se inmoaie intr-o cana cu cateva linguri de apa rece.
  3. Ciocolata se topeste pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca, iar cand se mai raceste, se amesteca cu gelatina.
  4. Se pune la frigider timp de o ora, apoi se mixeaza cu crema de ciocolata si iaurtul.
  5. Se pastreaza cateva bucatele de capsuni pentru ornat, iar resul se incorporeaza in compozitie. Tort piscoturi cu crema de iaurt si capsuni
  6. Intr-o forma cu diametrul de 21 cm se aseaza piscoturile, trase usor prin sirop, pe fundul formei formand un blat si un gard de jur imprejurul acesteia.
  7. Compozitia se toarna in mijlocul piscoturilor si se pune la racit timp de 2 ore. Tort piscoturi cu crema de iaurt si capsuni
  8. Dupa ce s-a racit se aseaza feliutele de capsuni si apoi se orneaza cu frisca
Tort cu iaurt, capsuni si piscoturi
Tort cu iaurt, capsuni si piscoturi
Article Categories:
Torturi

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu