dec. 3, 2016
3965 Views
Comentariile sunt închise pentru Sarlota de ciocolata cu banane

Sarlota de ciocolata cu banane

Written by

Sarlota de ciocolata cu banane – o reteta delicioasa


Ingrediente Sarlota de ciocolata cu banane

  • 250 g de frisca
  • 100 g de ciocolata neagra
  • 3 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 2 linguri de amidon
  • 350 ml de lapte
  • 1 plic gelatina praf
  • doua sau trei banane

Preparare Sarlota de ciocolata cu banane

  1. Se amesteca ouale cu zaharul
  2. Se adauga si amidonul si apoi se subtiaza compozitia cu laptele caldut
  3. Se pune amestecul pe foc mic si se amesteca mereu pana se ingroasa
  4. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata neagra si se amesteca pana cand se topeste
  5. Gelatina se topeste in putina apa rece. Se pune apoi in jumatate de minut la cuptorul cu microunde
  6. Se adauga gelatina in crema de ciocolata
  7. Se lasa sa se raceasca si, pentru a evita intarirea cremei, se acopera vasul cu un prosop
  8. Dupa ce s-a racit crema de ciocolata se încorporeaza frisca cu miscari usoare
  9. In pahare se aseaza in straturi banane feliute si crema de ciocolata
  10. Deasupra se razuiesc fulgi de ciocolata sau cocos
reteta-sarlota-de-ciocolata-cu-banane-6
Article Categories:
Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu