feb. 15, 2015
2854 Views
Comentariile sunt închise pentru Sardine la gratar

Sardine la gratar

Written by
Sardine la gratar

Ingrediente Sardine la gratar

  • 5 Sardinesardinep
  • 1 Lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Putin ulei de masline
  • Jumatate de rosie

Preparare Sardine la gratar

  1. Sardinele se curata de solzi si de intestine
  2. Se spala cu multa apa rece
  3. Se sareaza si se lasa jumatate de ora in frigider
  4. Se scot din frigider si se pipereaza.
  5. Se stropesc cu putin ulei de masline
  6. Se pun pe gratarul foarte incins
  7. Lamaia se taie pe jumatate si se pune pe gratar. La fel si rosia
  8. Dupa 1 minut se stoarce putina lamaie peste sardine
  9. Se lasa pana se rumenesc apoi se intorc
  10. Se stoarce lamaie si pe cealalta parte
Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu