O reteta greceasca de salata de vinete cu iaurt.
Ingrediente Salata de vinete cu iaurt
Preparare Salata de vinete cu iaurt
- La prepararea vinetelor nu se folosesc ustensile de inox. Lucrati cu tocator de lemn, lingura de lem si satar de lemn.
- Vinetele se coc la foc mare.
- Se decojesc cu atentie cat sunt calde iar pulpa se lasa la scurs pe un tocator sau intr-o sita de plastic. Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca cu satarul de lemn.
- Se pun intr-un castron si se amesteca cu lingura de lemn si cu putin ulei si sare pana devin albe si pufoase. Se adauga iaurtul si se mai amesteca putin
salate de vinete
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura – Deliciu de Weekend
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura Deliciu de Weekend – o prajitura care se face foarte rapid, care arata senzational si care are un gust delicios.
Pasta de fasole cu tahini
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Clatite cu mascarpone (de cacao)
Clatite cu mascarpone – clatite delicioase de cacao umplute cu crema fina de mascarpone
Frisca naturala
Cum se bate frisca naturala? Frisca naturala este obtinuta din smantana proaspata grasa (35% grasime). Se face usor daca respectati cateva lucruri de baza.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · deliciu de weekend · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · reteta cu vinete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · salata de vinete · sanatate · vinete · vinete coapte