oct. 16, 2016
4042 Views
Comentariile sunt închise pentru Gat de curcan si cartofi la vas roman

Gat de curcan si cartofi la vas roman

Written by

Gat de curcan si cartofi preparat in vas roman, la cuptor.


Ingrediente gat de curcan si cartofi la vas roman

  • 4 gaturi de curcan (puteti pune orice bucati de curcan)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcov
  • 4 ardei capia rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1 lingura boia
  • 1 cana de apa

Preparare gat de curcan si cartofi la vas roman

  1. Vasul roman se scufunda in apa cel putin 1 ora
  2. Legumele se curata si se taie rondele
  3. Intr-un castron se pun legumele si uleiul apoi se presara boiaua, sarea si piperul
  4. Se amesteca bine
  5. Se aseaza legumele in vasul roman
  6. Se adauga apa
  7. Peste legume se aseaza gaturile de curcan
  8. Se pune capacul si se da la cuptor la foc mic-mediu
  9. Se lasa 1 ora si jumatate
  10. Se scoate apoi capacul si se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca
Article Categories:
Pasare

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu