My Travel blog HolidayAndTrips.com
oct. 4, 2015
2123 Views

Cheesecake Manhattan

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com
  • Reteta: Moderna
  • Dificultate: medie
  • Timp preparare: 30 min / Timp la frigider: 1 noapte

Ingrediente:

  • 150 g biscuiti grahamcheesecake manhattan felie
  • 0.25  g unt
  • putin lapte
  • coaja rasa de la o jumatate de  lamaie
  • coaja rasa de la jumatate de   portocala
  • 1 cutie 200 g de crema de branza fina
    • (recomand Philadelphia)
  • 2 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 1 pastaie de vanilie (seminte)
  • 0.75 g smantana
  • zmeura

Preparare

  1. Se preincalzeste cuptorul
  2. Biscuitii se macina
  3. Se topeste untul, se adauga peste biscuiti macinati pana ce acestia se transforma intr-un amestec lipicios (daca este nevoie adaugati putin lapte caldut)
  4. Se aseaza amestecul de biscuiti pe fundul unei forme de tort (cu fund detasabil). Se uniformizeaza cu o lingura
  5. Se pune la cuptorul preincalzit pentru 10 minute.
  6. Se lasa sa se raceasca.
  7.  Se taie pastaia de vanilie pe mijloc si se scot semintele cu ajutorul unui cutit
  8. Intr-un bol se amesteca: semintele de vanilie, crema de branza, ouale, zaharul si coaja rasa de lamaie si portocala
  9. Dupa ce s-au amestecat ingredientele se adauga si smantana
  10. Se amesteca pana devine o crema fina
  11. Se adauga peste amestecul de biscuiti.
  12. Se da cuptor pentru 25 de minute
  13. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca pe aragaz cel putin jumatate de ora.
  14. Dupa ce s-a racit se aseaza in frigider pentru minim 6 ore
  15. Se decoreaza cu zmeura sau cu afine
Summary
recipe image
Recipe Name
Cheesecake Manhattan
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Article Categories:
Deserturi si Prajituri
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *