Aripioare la cuptor – O reteta foarte simpla si rapida de aripioare de pui la cuptor.
Ingrediente Aripioare la cuptor
Preparare
- Se spala aripioarele
- Se lasa la scurs sau se tamponeaza cu un prosop
- Se amesteca uleiul, boiaua, sarea si piperul
- Aripioarele se trec pe rand prin amestecul de boia
- Se aseaza intr-o tava lasand putin loc intre ele
- Se dau la cuptor la foc mediu (gaz) sau 180º (electric) aproximativ 30 de minute pana se rumenesc
retete cu pui
Pasta de fasole cu tahini
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Clatite cu mascarpone (de cacao)
Clatite cu mascarpone – clatite delicioase de cacao umplute cu crema fina de mascarpone
Frisca naturala
Cum se bate frisca naturala? Frisca naturala este obtinuta din smantana proaspata grasa (35% grasime). Se face usor daca respectati cateva lucruri de baza.
Crema de macrou afumat
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · aripioare · aripioare cuptor · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · reteta aripioare · reteta aripioare la cuptor · reteta cu pui · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · tasty recipes · weekend delight