aug. 27, 2017
5230 Views
Comentariile sunt închise pentru Pui Coquelet la cuptor, in vas roman

Pui Coquelet la cuptor, in vas roman

Written by

Puiul Coquelet de Bretagne se spune ca este un pui hranit cu hrana 100% naturala, ca urmare acest pui are un gust deosebit de pui de tara si carnea lui este foarte frageda. Iata o reteta de Pui Coqulet la cuptor, in vas roman.

Puiul Coquelet de Bretagne se spune ca este un pui hranit cu hrana 100% naturala, ca urmare acest pui are un gust deosebit de pui de tara si carnea lui este foarte frageda. Iata o reteta la cuptor in vas roman.

Ingrediente Pui Coquelet la cuptor

  • 1 Pui Coquelet
  • 4 cartofi albi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 100 g unt topit
  • 1 lingura salvie uscata si maruntita
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper

Preparare Pui Coquelet la cuptor

  1. Vasul roman se umple cu apa si se tine asa cel putin jumatate de ora
  2. Puiul se decongeleaza (recomandat peste noapte, in frigider)
  3. Cartofii se taie cubulete, morcovii felii, ardeii cubulete.
  4. Se pun intr-un castron si se amesteca cu sare si piper
  5. Puiul se spala si se tamponeaza cu un servet
  6. Untul topit, amestecat cu salvie, se toarna usor peste pui
  7. Se unge puiul bine cu untul topit
  8. Daca mai ramane unt se pune peste legume
  9. Se taie usturoiul si se pune printre legume
  10. In vas, peste legume si pui, se pune un pahar cu apa
  11. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor, la foc mic
  12. Se lasa cel putin 2 ore pana se rumeneste puiul si legumele se coc
Pui Coquelet de Bretagne la cuptor, in vas roman
Pui Coquelet la cuptor, in vas roman
Varză nouă călită

Varză nouă călită

Catalinadec. 26, 20211 min read
Varza nouă călită este dulce, aromată, foarte gustoasă și este o mâncare potrivită pentru post.
Tartă cu spanac

Tartă cu spanac și brânză de capră

Catalinadec. 26, 20211 min read
Tartă cu spanac, pregătită cu aluat cumpărat din comerț, cu o umplutură delicioasă cu brânză de capră.
Ratatouille

Ratatouille

Catalinamai 18, 20212 min read
Ratatouille este o bine-cunoscuta tocana de legume provenind din Provence, o regiune din Franta renumita pentru legumele si ierburile gustoase de aici.
Cheesecake cu zmeura

Cheesecake cu zmeura

Catalinaapr. 23, 20211 min read
Cheesecake cu zmeura – pentru acest cheesecake se face o crema fina si dulce de ciocolata alba care contrasteaza cu gustul acrisor al fructelor de zmeura.
Prajitura-cu-vafe-mascarpone-si-zmeura

Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura – Deliciu de Weekend

Catalinaapr. 16, 20211 min read
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura Deliciu de Weekend – o prajitura care se face foarte rapid, care arata senzational si care are un gust delicios.
Article Categories:
Pasare · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu