Reteta de placinta cu pui este inspirata de la faimosul bucatar Jamie Oliver. Se prepara repede si are un gust delicios.
This post is also available in: English
Ingrediente Placinta cu pui
- 1 Foietaj frantuzesc (eu l-am cumparat din comert)
- 1 piept de pui
- 2 morcovi
- 1 ardei capia rosu
- 2 cepe medii
- 10 ciuperci micute
- 500 ml supa de pui
- 3 linguri smantana grasa
- ulei pentru calit legumele
Prepapare Placinta cu pui
- Pieptul de pui se taie cubulete
- Se curata legumele
- Se foloseste o tigaie adanca sau un ceaun
- Se toaca ceapa si se caleste la foc mic pana devine sticloasa
- Se adauga morcovii taiati rondele subtiri si ardeiul capia cubulete
- Se adauga apoi ciupercile taiate felii
- Dupa ce s-au calit, legumele se pun intr-un castron
- Se mai adauga putin ulei si se caleste puiul la foc mic pana se albeste pe margini
- Se adauga apoi legumele
- Se adauga supa de pui
- Se acopera cu un capac tigaia sau ceaunul si se lasa pana se fierb carnea si legumele (supa ar trebui sa scada)
- Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin, se scurge lichidul in surplus si se adauga smantana
- Se amesteca toate
- Aluatul de foietaj se imparte in doua foi
- Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza prima foaie, apoi umplutura de legume si pui iar apoi foaia de foietaj
- Se da la cuptor, aproximativ 20 de min, la foc mediu pana se rumeneste
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · placinta cu pui si ciuperci · placinta de pui · recenzii alimente · recipes · reteta placinta · reteta pui · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · retete simple · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Pasare