My Travel blog HolidayAndTrips.com
nov. 11, 2017
856 Views

Pizza cu blat subtire

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com

Ingrediente pentru Reteta de Pizza cu blat subtire:

Blat:

  • 3 cani de faina
  • 1 1/2 cana apa calduta
  • 1 plic de drjodie 7 g
  • 1 praf de zahar
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri de ulei masline

Compozitia (de toate):

  • salam / carnaciori
  • sos de rosii
  • oregano
  • masline verzi fara samburi
  • cateva felii de sunca
  • branza

Preparare

  1. Pentru masina de paine:
    1. Se adauga toate ingredientele in cuva masinii si se alege programul de framantat coca + dospit
  2.  Pentru framantare manuala:
    1. Amestecam apa calduta cu drojdia si cu zaharul, apoi adaugam uleiul, faina si sarea.
    2. Framantam aluatul si il lasam la dospit 40 de minute la un loc caldut, acoperit cu o carpa curata.
  3. Se intinde foaia cu facaletul o grosime de 1 deget
  4. Se pune intr-o tava nitel unsa cu ulei
  5. Se unge foaia cu sucul de rosii, se aseaza salamul, bucatile de masline, sunca

    pizza

  6. Se rade branza deasupra
  7. Se da la cuptor pana se rumeneste pe margini
  8. Se presara oregano

    pizza

Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *