mart. 15, 2015
3857 Views
Comentariile sunt închise pentru Creveti cu legume la cuptor

Creveti cu legume la cuptor

Written by

Creveti cu legume la cuptor – crevetii sunt fructe de mare delicioase iar legumele le dau o savoare deosebita

Ingrediente Creveti cu legume

  • 1 kg creveti proaspeti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 ardei capia
  • patrunjel
  • 2 rosii
  • condimente (sare, piper si eu pun si condimente din acelea ce se folosesc la puiul la punga, de legume)
  • putin ulei de masline
  • 2 Frunze de leurda

Preparare Creveti cu legume

  1. Am folosit un vas roman cu capac
  2. Creveti se curata si se spala in mai multe ape
  3. Curatarea crevetilor se face prin indepartarea picioruselor, a intestinului si prin indepartarea capului. Crevetii la gratar se pot face si intregi. Se mananca numai carnea din coada.
  4. Se pun intr-un vas roman impreuna cu legumele tocate marunt si condimentele. Se stropesc cu putin ulei.
  5. Se pune capacul si se dau la cuptor pentru 30 minute
  6. Se pot servi cu mujdei. Gasiti reteta aici  http://www.deliciudeweekend.ro/mujdei-cu-rosii-la-gratar/
Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu