Creveti cu legume la cuptor – crevetii sunt fructe de mare delicioase iar legumele le dau o savoare deosebita
Ingrediente Creveti cu legume
- 1 kg creveti proaspeti
- 1 legatura ceapa verde
- 2 fire usturoi verde
- 1 ardei capia
- patrunjel
- 2 rosii
- condimente (sare, piper si eu pun si condimente din acelea ce se folosesc la puiul la punga, de legume)
- putin ulei de masline
- 2 Frunze de leurda
Preparare Creveti cu legume
- Am folosit un vas roman cu capac
- Creveti se curata si se spala in mai multe ape
- Curatarea crevetilor se face prin indepartarea picioruselor, a intestinului si prin indepartarea capului. Crevetii la gratar se pot face si intregi. Se mananca numai carnea din coada.
- Se pun intr-un vas roman impreuna cu legumele tocate marunt si condimentele. Se stropesc cu putin ulei.
- Se pune capacul si se dau la cuptor pentru 30 minute
- Se pot servi cu mujdei. Gasiti reteta aici http://www.deliciudeweekend.ro/mujdei-cu-rosii-la-gratar/
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · creveti · creveti cu legume · creveti cu legume la cuptor · creveti cu legume vas roman · deliciu de weekend · diete · fructe de mare · fructe de mare cu legume · fructe de mare cuptor · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · sanatateArticle Categories:
Fructe de mare si peste