mart. 26, 2021
3728 Views
Comentariile sunt închise pentru Crema de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Written by

Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros

Necesar

  • un mixer mic

Ingrediente Crema de macrou afumat

  • 1 macrou afumatPasta de macrou afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura smantana fermentata sau crema de branza fina
  • 50 ml smantana de gatit grasa
  • sare, piper
  • cateva felii de paine prajita (ideal bagheta)
  • Decor: 1 fir de ceapa verde (doar partea verde)

Preparare Crema de macrou afumat

  1. Se curata macroul de pielita si de oase
  2. Se curata ceapa verde
  3. Se taie ceapa si macroul bucatele si se pun in mixerPasta de macrou afumat
  4. Se mixeaza cateva secunde
  5. Se adauga smantana fermentata (sau crema de branza) si smantana de gatitPasta de macrou afumat
  6. Se mixeaza iar
  7. Se adauga sare si piper, dupa gust
  8. Firul de ceapa verde se taie bucati fine
  9. Crema se poate aranja cu un pos pe felii de paine prajita si deasupra se presara bucatile de ceapa verde

retete delicioase cu peste si fructe de mare

scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Catalinadec. 26, 20141 min read
 Ingrediente Scrumbie la cuptor 1 scrumbie putina sare 5 Rosii cherry jumatate de lamaie Cimbru […]
Caras prajit cu mujdei

Caras prajit cu mujdei

Catalinadec. 26, 20141 min read
O reteta delicioasa de caras prajit cu mujdei.
Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Catalinadec. 7, 20141 min read
O reteta de ccoici vongole pregatie cu cu spaghete si un sos de rosii cu usturoi si patrunjel


Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu