mart. 26, 2021
3727 Views
Comentariile sunt închise pentru Crema de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Written by

Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros

Necesar

  • un mixer mic

Ingrediente Crema de macrou afumat

  • 1 macrou afumatPasta de macrou afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura smantana fermentata sau crema de branza fina
  • 50 ml smantana de gatit grasa
  • sare, piper
  • cateva felii de paine prajita (ideal bagheta)
  • Decor: 1 fir de ceapa verde (doar partea verde)

Preparare Crema de macrou afumat

  1. Se curata macroul de pielita si de oase
  2. Se curata ceapa verde
  3. Se taie ceapa si macroul bucatele si se pun in mixerPasta de macrou afumat
  4. Se mixeaza cateva secunde
  5. Se adauga smantana fermentata (sau crema de branza) si smantana de gatitPasta de macrou afumat
  6. Se mixeaza iar
  7. Se adauga sare si piper, dupa gust
  8. Firul de ceapa verde se taie bucati fine
  9. Crema se poate aranja cu un pos pe felii de paine prajita si deasupra se presara bucatile de ceapa verde

retete delicioase cu peste si fructe de mare

Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti

Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti

Catalinaoct. 30, 20161 min read
Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti – Guvizii au carnea dulce si prajiti sunt deliciosi.
Somon cu legume si cartofi

Somon cu legume

Catalinaoct. 16, 20161 min read
Somonul este un peste foarte hranitor si foarte gustos. Reteta de somon cu legume este o reteta clasica.
Tocanita de fructe de mare (scoici si creveti)

Tocanita de fructe de mare (scoici si creveti)

Catalinafeb. 21, 20162 min read
Ingrediente Tocanita de fructe de mare 500 g creveti proaspeti 500 g scoici – midii […]
Salata de peste afumat

Salata de peste afumat

Catalinaian. 9, 20161 min read
Salata de peste – pestele afumat are un gust deosebit cu putina ceapa, lamaie si piper


Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu