dec. 2, 2016
2034 Views
Comentariile sunt închise pentru Cotlete de berbecut la gratar

Cotlete de berbecut la gratar

Written by

Cotlete de berbecut la gratar


Ingrediente Cotlete de berbecut la gratar

  • cotlete de berbecut
  • patrunjel
  • cimbru
  • menta
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline

Preparare Cotlete de berbecut la gratar

  1. Intr-un mojar se strivesc cateii de usturoi, piperul, sarea, menta, patrunjelul
  2. Pasta formata se amesteca cu uleiul de masline
  3. Cotletele se ung bine cu pasta de usturoi, apoi se pun la frigider intr-un castron acoperit, la macerat (se lasa peste noapte)
  4. A doua zi se frig pe gratar pe ambele parti
Article Categories:
Gratar · Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu