mart. 1, 2015
7123 Views
Comentariile sunt închise pentru Ciolan cu fasole la vas roman

Ciolan cu fasole la vas roman

Written by

Ciolan cu fasole gatit incet in vas roman – o reteta traditionala romaneasca

Ingrediente Ciolan cu fasole

  • 1 ciolan afumat
  • 3 conserve de fasole (alba si neagra)
  • 3 morcovi
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe medii
  • 3 linguri pasta de rosii
  • cimbru, sare, piper
  • 2 lingurite boia
  • cateva codite de patrunjel

Preparare Ciolan cu fasole

  1. Ciolanul se pune la fiert la foc mic intr-o oala cu capac.   ciolanfiert
  2. Se lasa la fiert doua ore. Spre sfarsit se arunca in apa si coditele de patrunjel
  3. Ceapa se taie marunt si se caleste in tigaie 2 minute.
  4. Se adauga morcovii taiati feliute, ardeiul gras si capia, taiat cubulete.legumeciolan
  5. Se calesc toate legumele inca 3 minute.
  6. Se  adauga doua lingurite de boia si pasta de tomate, se amesteca si se mai lasa pe foc 1 minut.
  7. legumeciolan2
  8. Se transfera legumele calite in vasul roman.
  9. legumevas
  10. Se pun deasupra boabele de fasole din conserve, strecurate.
  11. fasolevas
  12. Peste legume puneti doua polonice din zeama in care a fiert ciolanul
  13. Vasul roman se aseaza in cuptor aproximativ jumatate de ora pana fierb legumele
  14. Se scoate vasul roman de la cuptor, se aseaza ciolanul deasupra, se pune capacul si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute pana se rumeneste

Post List #3

Pasta de fasole cu tahini

Pasta de fasole cu tahini

Catalinaapr. 9, 20211 min read
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Clatite de cacao cu mascarpone

Clatite cu mascarpone (de cacao)

Catalinamart. 27, 20211 min read
Clatite cu mascarpone – clatite delicioase de cacao umplute cu crema fina de mascarpone
Frisca naturala

Frisca naturala

Catalinamart. 26, 20212 min read
Cum se bate frisca naturala? Frisca naturala este obtinuta din smantana proaspata grasa (35% grasime). Se face usor daca respectati cateva lucruri de baza.
Pasta de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalinamart. 26, 20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Catalinamart. 6, 20212 min read
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Article Categories:
Porc

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu