Chiftele prajite cu aroma de usturoi
Ingrediente Chiftele
- 500 g carne de porc sau/si vita
- 1 dovlecel
- 1 ceapa mare
- 1 cartof
- 1 morcov
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 100 g faina
- sare
- piper
- ulei pt prajit
Preparare Chiftele
- Dovleceii se spala, se curata, se inlatura cotoarele si se dau pe razatoarea mare.
- Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
- Morcovul si cartoful se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica.
- Cateii de usturoi se curata si se piseaza.
- Mararul si patrunjelul se spala si se toaca marunt.
- Amestecam carnea cu legumele pregatite mai sus, cu ouale si verdeata tocata.
- Punem faina cernuta și amestecam pana la omogenizare.
- Condimentam cu sare si piper.
- Formam chiftelute de marime potrivita.
- Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · chiftele simple · chiftelute · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · reteta · reteta chiftele · reteta chiftelute · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · retete simple · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Pasare