iul. 16, 2016
1367 Views
Comentariile sunt închise pentru Chiftele

Chiftele

Written by

Chiftele prajite cu aroma de usturoi

Ingrediente Chiftele

  • 500 g carne de porc sau/si vita
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Preparare Chiftele

  1. Dovleceii se spala, se curata, se inlatura cotoarele si se dau pe razatoarea mare.
  2. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
  3. Morcovul si cartoful se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica.
  4. Cateii de usturoi se curata si se piseaza.
  5. Mararul si patrunjelul se spala si se toaca marunt.
  6. Amestecam carnea cu legumele pregatite mai sus, cu ouale si verdeata tocata.
  7. Punem faina cernuta și amestecam pana la omogenizare.
  8. Condimentam cu sare si piper.
  9. Formam chiftelute de marime potrivita.
  10. Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.
Chiftelute (1)
Chiftelute
Article Categories:
Pasare

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu