dec. 1, 2016
3194 Views
Comentariile sunt închise pentru Carne si carnati la garnita

Carne si carnati la garnita

Written by

Reteta de carne si carnati la garnita este o reteta traditionala romaneasca.
Aceasta reteta veche este de pe timpul cand taranul roman nu avea congelator pentru a pastra carnea.
Garnita se tine afara, la rece iar carnea se poate pastra si cateva luni in acest mod.

Ingrediente Carne si carnati la garnita

  • carne afumata taiata bucati (pulpa, ceafa)
  • carnati afumati
  • untura

Preparare Carne si carnati la garnita

  1. Carnea afumata se sareaza foarte bine si se lasa la rece 4-5 zile
  2. In ceaun se pune untura cam jumate, se lasa sa se incinga si se prajesc carnatii si bucatile de carne.
  3. Dupa ce s-au prajit se scurge untura intr-o cratita mai mare.
  4. Se aseaza in garnita carnea intercalata cu carnatii si apoi se pune untura peste
  5. Carnea si carnatii trebuie sa fie acoperita de untura.
  6. Cand doriti sa mancati, scoateti carnea sau carnatii si prajiti in ceaun
  7. In garnita, untura trebuie sa acopere carnea permanent
carne si carnati la garnita
carne si carnati la garnita

Article Categories:
Porc

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu