feb. 27, 2017
1157 Views

Turte pe plita cu ciuperci

Written by
  • Reteta: rustica
  • Dificultate: medie
  • Portie: pentru 4 persoane

 


Ingrediente:

SANYO DIGITAL CAMERA

Coca Turte

Aluat:

  • Făină 500 g
  • lapte 300 ml
  • 1 ou
  • 3 linguri de ulei
  • 1 plic de drojdie
  • praf de sare

Se pun toate ingedientele in masina de paine si se seteaza programul de coca (framantare si dospire)

Umplutura:

  • 500 gciuperci
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 3 fire marar
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Preparare:

  1. Ceapa se toaca marunt si mararul
  2. Intr-o tigaie se caleste ceapa si mararul, 5min, la foc mic
  3. Ciupercile se taie si se taie marunt
  4. Se adauga peste ceapa calita
  5. Se pune capac si se lasa pana se calesc putin
  6. Umplutura se strecoara
  7. După ce a dospit aluatul, se fac biluțe cât un ou și se întind cu făcălețul.
  8. Se pune puțină umplutură in mijloc si se împaturește foaia peste umplutură.
  9. Se intoarce și se întinde iar cu făcălețul.
  10. Se rumenesc pe plita sau pe o tigaie. Eu pun o picatura de ulei ca sa nu se lipeasca.

Summary
recipe image
Recipe Name
Turte pe plita cu ciuperci
Published On
Total Time
Average Rating
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *