Ingrediente:
- 200 g biscuiti macinati
- 100 g unt topit
- 250 g mascarpone
- 100 g zahar pudra
- 1 lingurita esenta vanilie
- 3 banane
- 1 cutie ananans
- 500 g capsuni
- frisca lichida 30% grasime indulcita si vanilata
Preparare:
- Se prepara un blat din biscuitii macinati si untul topit. Amestecul trebuie sa fie lipicios
- Intr-o forma, pe fund, se aseaza amestecul de biscuit.
- Apasati cu o spatula ca sa devina un strat compact.
- Separat se amesteca 250 G mascarpone cu 100 g zahar pudra si 1 lingurita de esenta de vanilie.
- Acest amestec se pune deasupra blatului de biscuiti.
- Se aseaza bananele taiate feliute rotunde, apoi ananas bucatele si apoi capsuni feliute rotunde.
- Se acopera cu frisca (batuta din frisca lichida cu zahar) si se decoreaza(se pudreaza cu cacao).

tort cu fructe
Summary

Recipe Name
Tort cu mascarpone si fructe Deliciu de Weekend
Deliciu de Weekend
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating




