iul. 1, 2017
3593 Views

Tort Deliciu de Weekend cu mascarpone, banane, ananas si capsuni

Written by
  • Reteta: moderna
  • Dificultate: micatort
  • Portii: un tort cu diametrul de 23 cm

Ingrediente:

  • 200 g biscuiti macinati
  • 100 g unt topit
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar pudraSANYO DIGITAL CAMERA
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 3 banane
  • 1 cutie ananans
  • 500 g capsuni
  • frisca lichida 30% grasime indulcita si vanilata

Preparare:

  1. Se prepara un blat din biscuitii macinati si untul topit. Amestecul trebuie sa fie lipicios
  2. Intr-o forma, pe fund, se aseaza amestecul de biscuit.

    Tort cu fructe

    Tort cu fructe

  3. Apasati cu o spatula ca sa devina un strat compact.
  4. Separat se amesteca 250 G mascarpone cu 100 g zahar pudra si 1 lingurita de esenta de vanilie.
  5. Acest amestec se pune deasupra blatului de biscuiti.
  6. Se aseaza bananele taiate feliute rotunde, apoi ananas bucatele si apoi capsuni feliute rotunde.
  7. Se acopera cu frisca (batuta din frisca lichida cu zahar) si se decoreaza(se pudreaza cu cacao).
tort cu fructe

tort cu fructe

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Tort cu mascarpone si fructe Deliciu de Weekend
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu