• Reteta: pescareasca

  • Dificultate: mica


 

Ingrediente:Sardine la gratar

  • 5 Sardinesardinep
  • 1 Lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Putin ulei de masline
  • Jumatate de rosie

Preparare:

  1. Sardinele se curata de solzi si de intestine
  2. Se spala cu multa apa rece
  3. Se sareaza si se lasa jumatate de ora in frigider
  4. Se scot din frigider si se pipereaza.
  5. Se stropesc cu putin ulei de masline
  6. Se pun pe gratarul foarte incins
  7. Lamaia se taie pe jumatate si se pune pe gratar. La fel si rosia
  8. Dupa 1 minut se stoarce putina lamiae peste sardine
  9. Se lasa pana se rumenesc apoi se intorc
  10. Se stoarce lamaie si pe cealalta parte

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Sardine la gratar
Published On
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)