dec. 26, 2014
708 Views

Salata de vinete cu iaurt

Written by
  • Reteta: greceasca
  • Dificultate: medie
  • Portii: pentru 2 persoane

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 3 linguri iaurt
  • ulei
  • sareSANYO DIGITAL CAMERA

Preparare

  1. La prepararea vinetelor nu se folosesc ustensile de inox. Lucrati cu tocator de lemn, lingura de lem si satar de lemn.
  2. Vinetele se coc la foc mare.
  3. Se decojesc cu atentie cat sunt calde iar pulpa se lasa la scurs pe un tocator sau intr-o sita de plastic. Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca cu satarul de lemn.
  4. Se pun intr-un castron si se amesteca cu lingura de lemn si cu putin ulei si sare pana devin albe si pufoase. Se adauga iaurtul si se mai amesteca putin.
Summary
recipe image
Recipe Name
Salata de vinete cu iaurt
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *