ian. 24, 2015
804 Views

Salata de Boeuf cu pui

Written by
  • Reteta: clasica
  • Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 morcovi
  • 5 linguri mazare fiarta
  • 1/2 borcan (400g) gogosari in otet
  • 1/2 borcan (400g) castraveti in otet
  • un piept de pui fiert
  • 1 galbenus de ou fiert
  • 1 galbenus crud
  • ulei
  • sare
  • 1 lingurita mustar clasic

Preparare

  1. Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii intr-o oala.
  2. Se prepara maioneza.
  3. Se zdrobeste galbenusul fiert bine intr-un castron.
  4. Se adauga galbenusul crud.
  5. Se pune un praf de sare si o lingurita de mustar.
  6. Se amesteca in acelasi sens. Din cand in cand se pune putin ulei si se amesteca in continuare. Se repta procedeul pana e gata maioneza.
  7. La final se pun 2 picaturi de lamiae
  8. Se da la frigider
  9. Dupa ce au fiert, cartofii si morcovii se curata si se taie cubulete.
  10. Se taie cubulete mici gogosarii si castravetii murati
  11. Se amesteca cartofii, morcovii, gogosarii si castravetii.
  12. Se adauga mazarea
  13. Pieptul de pui se taie cubulete si se adauga in amestec
  14. Se adauga maioneza si se amesteca. Se pune sare dupa gust.
  15. Se aseaza in castron si se orneaza cu maioneza si felii de gogosarisalataboueuf
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun · Pasare
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *