Ingrediente:

  • Un Pui pentru Grill
  • Amestec de unt, salvie si cimbru
  • Naut (3 conserve scurse de zeama)
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 2 ardei iuti rosii tocati marunt,
  • cimbru, sare, piper

Preparare:

  1. Se amesteca untul moale cu salvia si cimbrul
  2. Se unge puiul cu amestecul de unt pe sub piele (se desprinde pielea usor cu degetele, inainte).
  3. Nautul se amesteca cu coaja de la o lamaie (rasa), cu ardeii tocati, sare, cimbru si piper
  4. Se pune o parte de naut in interiorul puiului si se acopera cu jumatate de lamaie.
  5. Restul de naut se pune intr-o oala de lut putin inalta.
  6. Se aseaza deasupra o capatana de usturoi taiata in doua apoi se aseaza puiul (in picioare).
  7. Se stropeste cu ulei de masline. Deasupra se aseaza o folie (am pus poze cum trebuie sa arate in oala si cum trebuie invelit).
  8. SANYO DIGITAL CAMERA
  9. Se da la cuptor pt 2 ore la foc mic /mediu. Se scoate folia dupa o ora si jumatate ca sa se rumeneasca puiul
  10. SANYO DIGITAL CAMERA
  11. Se scoate si se zdrobeste nautul cu usturoiul (usturoiul se scoate si se storceste ca sa curga zeama peste naut) pana devine o pasta (e ok sa mai ramana si boabe de naut…se mai poate adauga si ulei de masline)
Summary
recipe image
Recipe Name
Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay
Published On