Aug 27, 2017
1423 Views

Pui Coquelet de Bretagne la cuptor, in vas roman

Written by
banner

Stiti puiul acela congelat de il gasiti in supermarket-uri? Se numeste Pui Coquelet de Bretagne si se spune ca este un pui hranit cu hrana 100% naturala, ca urmare acest pui are un gust deosebit de pui de tara si carnea lui este foarte frageda. Iata cum l-am preparat eu.

Ingrediente:

  • 1 Pui Coquelet de Bretagne
  • 4 cartofi albi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 100 g unt topit
  • 1 lingura salvie uscata si maruntita
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper

Preparare:

  1. Vasul roman se umple cu apa si se tine asa cel putin jumatate de ora
  2. Puiul se decongeleaza (recomandat peste noapte, in frigider)
  3. Cartofii se taie cubulete, morcovii felii, ardeii cubulete.
  4. Se pun intr-un castron si se amesteca cu sare si piper
  5. Puiul se spala si se tamponeaza cu un servet
  6. Untul topit, amestecat cu salvie, se toarna usor peste pui
  7. Se unge puiul bine cu untul topit
  8. Daca mai ramane unt se pune peste legume
  9. Se taie usturoiul si se pune printre legume
  10. In vas, peste legume si pui, se pune un pahar cu apa
  11. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor, la foc mic
  12. Se lasa cel putin 2 ore pana se rumeneste puiul si legumele se coc
Pui Coquelet de Bretagne la cuptor, in vas roman

Pui Coquelet de Bretagne la cuptor, in vas roman

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Pui Coquelet de Bretagne la cuptor, in vas roman
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Article Categories:
Retete Pui
banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meniu