Nov 11, 2017
70 Views

Pizza cu blat subtire

Written by
banner

Ingrediente pentru Reteta de Pizza cu blat subtire:

Blat:

  • 3 cani de faina
  • 1 1/2 cana apa calduta
  • 1 plic de drjodie 7 g
  • 1 praf de zahar
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri de ulei masline

Compozitia (de toate):

  • salam / carnaciori
  • sos de rosii
  • oregano
  • masline verzi fara samburi
  • cateva felii de sunca
  • branza

Preparare

  1. Pentru masina de paine:
    1. Se adauga toate ingredientele in cuva masinii si se alege programul de framantat coca + dospit
  2.  Pentru framantare manuala:
    1. Amestecam apa calduta cu drojdia si cu zaharul, apoi adaugam uleiul, faina si sarea.
    2. Framantam aluatul si il lasam la dospit 40 de minute la un loc caldut, acoperit cu o carpa curata.
  3. Se intinde foaia cu facaletul o grosime de 1 deget
  4. Se pune intr-o tava nitel unsa cu ulei
  5. Se unge foaia cu sucul de rosii, se aseaza salamul, bucatile de masline, sunca

    pizza

  6. Se rade branza deasupra
  7. Se da la cuptor pana se rumeneste pe margini
  8. Se presara oregano

    pizza

Article Categories:
Retete Aperitive / Mic Dejun
banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meniu