Nov 12, 2017
1019 Views

Piscoturi cu crema de mascarpone

Written by
banner

O reteta extra rapida….pentru a-i impresiona pe cei dragi, de sarbatori 🙂

Ingrediente Reteta piscoturi cu crema de mascarpone:

  • 30 de piscoturi

Crema de mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca batuta din smantana lichida 30%
  • 2 linguri de zahar pudra vanilat
  • vanilie (o lingurita extract sau o lingura de esenta )

Pentru insiropat piscoturile

  • 200 ml lapte
  • 1 lingura de zahar pudra
  • vanilie (o lingurita extract sau o lingura de esenta )

Decor

  • 50 – 60 g fulgi de cocos
  • Sirop de ciocolata

Preparare:

  1. Intr-un bol se amesteca mascarpone cu frisca batuta, zaharul si vanilia pana devine o pasta cremoasa si pufoasa
  2. Intr-o farfurie se pune laptele, zaharul si esenta de vanilie
  3. Intr-o alta farfurie se pun fulgii de cocos
  4. 15 din piscoturi se inmoaie foarte rapid in laptele vanilat
  5. Se aseaza crema pe cate un piscot apoi se inmoaie celelalte piscoturi si se pun capac deasupra cremei
  6. Se tavalesc piscoturile cu crema intre ele prin fulgii de cocos…cu atentie sa nu se desfaca
  7. Se aseaza pe farfurie si apoi se stropesc cu ciocolata
  8. Se lasa la frigider 2 ore dar se pot manca si imediat 🙂
Piscoturi cu crema mascarpone (3)

Piscoturi cu crema mascarpone (3)

Piscoturi cu crema mascarpone (3)

Piscoturi cu crema mascarpone (3)

Summary
recipe image
Recipe Name
Piscoturi cu crema de mascarpone
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)
banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meniu