• Reteta: rustica
  • Dificultate: medie

Ingrediente:

langosi_deliciu

langosi_deliciu

  • 1 pliculet de drojdie 7g
  • 1/2 kg faina
  • 100 ml ulei
  • 2g sare,
  • 200 ml apa calduta
  • 200 g branza telemea de vaca rasa
  • stafide
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru decor

Preparare:

  1. Masina de paine se seteaza la programul de coca
  2. Se pune faina, drojdia , sarea, uleiul si apa calduta
  3. Se porneste programul si se lasa la framantat si crescut
  4. Aluatul trebuie sa fie moale si usor de manevrat
  5. Se pune f putin ulei pe masa de lucru, la fel si pe maini si se rup bucati mici de aluat
  6. Se intinde coca cu facaletul intr-o forma rotunda
  7. Se umplu cu branza pe jumatate, se adauga cateva stafide si apoi se acopera cu cealalta jumatate. pentru a uni marginile puteti folosi o furculita sau pur si simplu apasatile cu mana
  8. Se prajesc in ulei incins si se scurg pe hartie absorbanta.
  9. Se pot pudra cu zahar