apr. 23, 2017
2245 Views

Crema cannoli la pahar

Written by

Reteta rapida de Cremă cannoli la pahar

Secrete:

  • folositi mixerul la viteza mica
  • incorporati sucul de portocala incet si lasati-l sa se omogenizeze…crema nu trebuie sa devina apoasa…deci, nu-l puneti pe tot, daca nu este necesar…

Ingrediente:

  • 250 g Ricotta
  • 200 g Mascarpone
  • 70 g zahar pudra vanilat
  • 1 portocala
  • 50 g ciocolata dark 75%
  • 5 piscoturi pentru decor
  • 300 g biscuiti cu ovaz
  • 100 ml smantana pentru frisca cu 30% grasime
  • 2 linguri lichior amaretto (optional)
  • zmeura pt decor

Preparare:

  1. Se bate frisca
  2. Se macina biscuitii la rasnita
  3. Se macina ciocolata la rasnita
  4. Coaja de la portocala se razuie pe razatoarea mica si apoi se stoarce jumatate de portocala pentru a obtine sucul
  5. In castronul de mixer se pun urmatoarele ingrediente: Ricotta, Marcarpone, Zaharul pudra. Se amesteca
  6. Se adauga, pe rand: sucul de portocala, coaja rasa de portocala, ciocolata macinata. Se omogenizeaza
  7. Se adauga frisca si lichiorul
  8. Se aseaza in pahare astfel: biscuitii macinati (1 deget grosime), crema facuta la mixer, iar strat de biiscuiti macinati si iar crema
  9. Deasupra se pun piscoturi rupte si zmeura

Summary
recipe image
Recipe Name
Cremă cannoli la pahar
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Article Categories:
Deserturi si Prajituri
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *