dec. 2, 2016
692 Views

Cotlete de berbecut la gratar

Written by
  • Reteta: la gratar
  • Dificultate: mica

Ingrediente:

  • cotlete de berbecut
  • patrunjel
  • cimbru
  • menta
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline

Preparare

  1. Intr-un mojar se strivesc cateii de usturoi, piperul, sarea, menta, patrunjelul
  2. Pasta formata se amesteca cu uleiul de masline
  3. Cotletele se ung bine cu pasta de usturoi, apoi se pun la frigider intr-un castron acoperit, la macerat (se lasa peste noapte)
  4. A doua zi se frig pe gratar pe ambele parti

 

 

Article Categories:
Gratar · Retete de Paste
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *